Yönergeler

Başvuru Sırasında Tamamlanacak Formlar

Süreç İçerisinde Tamamlanacak Formlar

Dönem Sonu Tamamlanacak Formlar

• Sonuç raporu şablonu (word)
  • Sonuç Raporu Onay Sayfası (word)
  • Sonuç Rapor Teslim Formu (online form) (Sonuç Raporu Son Teslim Tarihi: ../../2024 Saat 23:59. Mail yolu ile iletilen raporlar değerlendirmeye alınmaz.  Formu kullanmadan önce sonuç raporunun ve onay sayfasının pdf lerini hazırlayınız)
  • İşletmede Mesleki Eğitim Sonuç Raporu Sunumları ( Dönem sonu final haftasında belirtilen tarih ve saatte uygulamayı tamamlayan tüm öğrenciler danışman hocalarına rapor sunumu gerçekleştirirler.
    • 2024 Bahar Dönemi Rapor Sunumları ../../2024  saat 14:00 te online olarak yapılacaktır.
    • Danışman öğretim elemanları zoom oturum bilgilerini her gurup için BYS de duyuru olarak paylaşacaktır.
    • Sunum şablonu için tıklayınız

Ders Dökümanları

" "

İşletmede Mesleki Eğitimi Uygulaması (MUYS)  hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız