Pedagojik Formasyon Hakkında

Bölümümüz lisans 2.3. ve 4. sınıflardan pedagojik formasyon almak isteyen öğrencilerin 16.09.2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17:00) bölüm sekreterimiz  Satı Kılıç'a formasyon almak istediklerine dair dilekçe vermeleri gerekmektedir.

2.3. ve 4.sınıflar için toplam 20 kişilik kota bulunmaktadır. Başvuru şartı olarak bölüm derslerinin formasyon dersleriyle çakışmaması gerekmektedir. Bu şartta başvuranların içinden akademik başarıya göre sıralama yapılacaktır.

Formasyon derslerinin programına ilişkin dosya ekte paylaşılmıştır. Derslerinizin çakışma durumunu kontrol edebilirsiniz.

Dilekçesini elden teslim edemeyecek olan öğrenciler dilekçelerini "sporbilimleri@subu.edu.tr" adresine mail atabilir.